Локомотив (София) ще привлече двама нови футболисти, пише Мач Телеграф.

...
 Локомотив (София) ще привлече двама нови футболисти, пише Мач Телеграф.
Коментари Харесай

Локомотив привлича двама нови

 Локомотив (София) ще притегли двама нови футболисти, написа " Мач Телеграф ". В момента треньорът Данило Дончич избира от играчите, които са му били препоръчани от управлението. Става въпрос за чужденци. Засега от " Надежда " не прецизират на какви постове ще подсилят тима. 

Със сигурност до този миг има единствено един напуснал. Това е Алан Диас, макар че непрекъснато се приказва, че той няма да бъде единствен. " Никой не желае да си върви от Локомотив ", безапелационни са " червено-черните ".

Тимът ще се готви напълно на родна земя по време на подготовката. На този стадий обаче не се възнамерява лагер. Заниманията ще се организират в клубната база, а сред тях футболистите ще бъдат с околните си. Не е изключено обаче въпреки всичко да има къс лагер в някой от курортите ни, само че той няма да е дълъг.

От клуба оповестиха датите за контролите и противниците в тях. На 20 януари Локомотив ще се изправи против ФК ЦСКА 1948, а на 26-и " железничарите " ще срещнат Балкан от Ботевград. Ден по-късно е плануван мач със Септември София. Три ще бъдат инспекциите през февруари - с Пирин в Благоевград на 3-и, с Марек (7). Последната инспекция преди подновяването на шампионата ще е на 10 февруари против Спортист в Своге.
 Локомотив (София) се разделя с двама чужденци
Локомотив (София) се разделя с двама чужденци

Ето кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР